Termeni si conditii

Site-ul www.cortaflex.ro este proprietatea S.C. 4U COMPANY IMPORT EXPORT S.R.L., denumita in continuare 4U Company si este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. 4U Company isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

4U Company garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.cortaflex.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei 4U Company fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.cortaflex.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru 4U Company sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor a 4U Company asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.cortaflex.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea 4U Company si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 4U Company a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.cortaflex.ro numai in limitele metionate in prezentul document.
2. Produsele si serviciile oferite de 4U Company pe site-ul www.cortaflex.ro , politica de preturi
4U Company isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.cortaflex.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv 4U Company isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul www.cortaflex.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Solutionare litigii online: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO