Livrarea produselor


Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv.


RETURUL produselor comandate


Clientul poate denunta unilateral contractul cu 4U Company fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta), numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile.
Astfel, produsele cumparate din www.cortaflex.ro pot fi returnate conform legii, in 10 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0722 311091) sau pe email (4uoffice@gmail.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate.
NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid, iar returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura.
4U Company va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.