De ce Cortaflex?

CORTAFLEX HA – Supliment alimentar pentru articulatii

Cortaflex – Alegerea sigura si naturala pentru mobilitatea articulatiilor
Viata moderna, cu toate avantajele sale, are si stres si incordare. Te gandesti cum stresul si incordarea afecteaza articulatiile tale?
Uzura si ruperea articulatiilor nu este doar rezultatul imbatranirii. Activitatile simple, de zi cu zi, cum sunt mersul pe jos, gradinaritul, ridicarea greutatilor si chiar tastarea sau statul pentru perioade indelungate de timp pot sa afecteze articulatiile!
Cortaflex este un supliment alimentar pentru oamenii de toate varstele – o abordare sigura, naturala pentru articulatii sanatoase.
Cortaflex capsule contine si Acid Hialuronic (HA), o componenta majora a lichidului sinovial.

Noi toti dorim sa ne mentinem cat de supli si flexibili putem de-a lungul vietii. Suplimentul nutritiv Cortaflex® sprijina sanatatea fiecarei articulatii din corp. Cortaflex asigura nutrienti pentru lubrifiere si flexibilitate in miscare, oferind mai mult confort articulatiilor tale. Pentru sanatatea artiulatiilor tale, ia Cortaflex® in fiecare zi, la fel ca multi atleti si sportivi profesionisti.
Cortaflex® a fost conceput in jurul conceptului conform caruia moleculele mici sunt mai usor absorbite decat cele mari. Cortaflex® contine micromolecule active izolate din condroitina si glucozamina - glutamina, acid glutamic, prolina si glicina.

Condroitina sau glucozamina? Amandoua? Sau Cortaflex?
Condroitina si glucozamina se considera ca stimuleaza celulele din articulatii pentru a produce lichid de calitate superioara in articulatii (lichid sinovial, care actioneaza ca un amortizor) si a declansa matricea cartilajului pentru a preveni deteriorarea articulatiilor.
Cortaflex contine micromolecule cheie, rafinate, izolate din condroitina si glucozamina. Conceptul Cortaflex este ca aceste micromolecule sunt mai usor absorbite in fluxul sanguin, unde sunt filtrate prin capilare catre destinatia lor – articulatiile!

Cum actioneaza Cortaflex?
Glucozamina si condroitina sunt produse in mod natural de catre organism. Aceste doua substante furnizeaza blocuri de constructie pentru cartilaj si lichidul sinovial amortizor. Cortaflex, un supliment alimentar nutritiv, se bazeaza pe fluxul sanguin pentru a livra nutrienti cheie in tot corpul si este realizat cu particule cheie izolate din condroitina si glucozamina - glutamina, acid glutamic, acid glucuronic, glicina, prolina; se considera ca aceste mici molecule trec in mod eficient din fluxul sanguin in tesuturile moi ale articulatiilor.

Pentru ce perioada de timp trebuie administrat Cortaflex?
Cortaflex este un supliment alimentar nutritiv pentru articulatii – nu un medicament. Astfel, Cortaflex poate fi administrat pe perioada nedefinita! Credem ca daca se administreaza Cortaflex in mod regulat, poate ajuta la protejarea articulatiilor impotriva stresului si constrangerilor vietii moderne de zi cu zi.

Se poate lua Cortaflex daca se administreaza alte medicamente?
Cortaflex nu este un medicament – este un supliment alimentar natural. Nu exista efecte adverse cunoscute ale Cortaflex si nu exista contraindicatii cunoscute. Intotdeauna te sfatuim sa consulti medicul daca ai preocupari legate de medicatia prescrisa.

Am articulatii sanatoase... este bine sa iau Cortaflex oricum?
Cortaflex este sigur pentru oameni de toate varstele si cu orice conditie fizica! Este un supliment pentru sanatatea naturala a articulatiilor – nu un medicament. Daca vrei sa iti pastrezi un stil de viata activ, facand lucrurile pe care iti place sa le faci pentru cat mai mult timp posibil, atunci Cortaflex este pentru tine.

Exista 3 tipuri de Cortaflex - uman, canin si felin, cabaline


Sunt diferente fundamentale in formularea acestor trei versiuni. Caii au nevoie de nutrienti diferiti fata de caini sau oameni. De exemplu, Cortaflex pentru cai contine cupru la un nivel care este benefic pentru cai dar nu este recomandat pentru caini.
Pe de o parte este o combinatie unica de nutrienti la aceste trei formule de Cortaflex, iar pe de alta parte este un amestec cu hrana fiecarei specii pentru care a fost creat. Cortaflex uman este sub forma de capsule, cel pentru caini si pisici este cu aroma de carne sau ficat, iar cel pentru cai este bazat pe lucerna.