Protected Cortaflex Ultra (60 cps x 450 mg.)

Pret: 175.00 lei

Abordarea nutraceutica pentru cartilaje si articulatii sanatoase


Cartilajele santoase, bine lubrifiate , actioneaza ca un amortizor pentru articulatii. Repararea si regenerarea cartilajelor este o functie normala a organismului. Cortaflex HA  ajuta aceasta functie prin formula sa unica , oferind micronutrienti esentiali , usor asimilabili de catre organism,  pentru lubrifierea si flexibilitatea articulatiei


Cortaflex este alegerea naturala pentru sanatatea articulatiilor , prin sprijinul nutritional pe care il aduce sanatatii fiecarei articulatii din organism .


Capsulele Protected Cortaflex HA 450 mg sunt  un ajutor ideal in cazul unor probleme mai mari ale articulatiilor, si poate fi combinat cu Cortaflex pentru mentinere ,de 200 mg, sau mentinut permanent.


"PROTECTED CORTAFLEX - Ultra Strength" este furnizat intr-o capsula noua, testata clinic DRCAPS , care eliberaza ingredientii intr-un timp prelungit, pentru a livra continutul in sistemul digestiv treptat, de-a lungul zilei.


Noul PROTECTED CORTAFLEX - Ultra Strength elibereaza dublul cantitatii de ingredienti activi comparativ cu formula initiala - Glucosamine HCL, Chondroitin Sulphate si Hyaluronic Acid (HA)


Acest fapt este sustinut de actiunea antiinflamatorie si antioxidanta a Curcumin (Turmeric ) , si imbunatatit de BioPerine , un extract patentat din fruct de Piper Negru (Piper Nigrum ) , care s-a demonstrat ca aduce beneficii absorbtiei de ingredienti activi.


 


 


Ingrediente/o capsula : .


Mod de utilizare : 2 capsule/zi.